Post by lacebilampsa on Feb 28, 2022 19:36:56 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neskončno zlato ▞▞▞
▞▞▞ My Home - Design Dreams 2022 version ▞▞▞
Na začetku je dovolj zabavno. Ko pa pridem na raven spalnice, je precej težko premagati raven in preveč oglasov, ki jih sploh nisem mogel preskočiti. Odstranjeno.
Ne vem zakaj še vedno igram to igro. Preveč stane!
zelo mi je všeč!
Igra je bila zabavna. A hkrati zmedeno. Za igro želite dokončati svojo hišo, vendar potrebujete denar za nakup pohištva, medtem ko drugi potrebujejo kovance. težko je bilo najti načine za pridobivanje denarja, zaradi česar je bilo težko nadaljevati v igri. prosim, ne jemljite moje ocene tako peraonalno. Nekaterim je igra morda všeč, a jaz se tako počutim. HVALA VAM
Včasih je bilo bolje. Kot so ljudje prej povedali, dosežete točko, ko je ne morete rešiti brez uporabe ojačevalcev in na koncu porabite vse svoje ojačevalnike in je še vedno ne morete rešiti. Prav tako dosežete točko, kjer potrebujete 40 stopenj, da pridete do naslednje sobe. Razen tega je igra polna hroščev. Narediš ojačevalnike sredi igre in tega ne razumeš. Končate raven na dan, naslednjič, ko odprete aplikacijo, znova ista raven. Igra zamrzne sredi oglasa, sredi igre itd.
Sprva mi je bila ta igra všeč, zdaj pa sem se naveličal, da je potrebno tolikokrat preiti raven. Igra ni več zabavna, ko ne napreduješ. Če se to ne bo spremenilo, bom igro izbrisal.
Ima napake in včasih mi ne pripiše zaslug😒. Všeč mi je, da mi oprema daje ideje. Prosimo, popravite napake, ki jih zamrzne. Res uživajte v igranju.
Sprva je bila igra res zabavna. Toda čez nekaj časa postane frustrirajuće. Ne pozabimo, da je cilj igre oblikovanje. Torej, ko moram odigrati 25 krogov tekem treh iger, da odprem naslednjo sobo, je to posmeh! In draga igra večja, prosim ne, da je × znak za množenje in ne seštevanje. Torej, ko nam daste samo 10 gotovine z gledanjem oglasov, morate uporabiti ta znak "+".
Ni slaba igra, vendar sem v njej toliko bolj užival, preden so zvišali vsako ceno. Poskušal sem dobiti tiste bonus dele sobe, ki jih zdaj ne morem doseči tako hitro, če dobim samo 15, 10 in 5 gotovine namesto 30 po gledanju videoposnetkov. Točke je težje doseči in ne pomaga, da je za premagovanje ene ravni potrebnih več kot 20-krat. V tej igri sem užival. za zdaj ne vem
Masters turnirji so zanič! Včasih sem oboževal to igro, toda Masters turnirji so res zanič. Ne morete zaslužiti denarja in kakšne so možnosti, da se uvrstite med prvih 10? NIČ! SOVRAŽIM TO!
Zdaj posodobljeno ne deluje. Še enkrat
Obožujem igre za prenovo. Te igre mi pomagajo, da dam svoj osebni pečat v domove.
Prosim popravite napake! Vedno zmrzuje!!!
Pohištvo se ne nalaga. Igro sem moral odstraniti, ker se pohištvo ni nalagalo in igre ni mogel nadaljevati na naslednjo stopnjo
Sprva se boste res navdušili nad tem, kako enostavne in zahtevne so stopnje, tudi pohištvo je manj drago, a ko napredujete, postanejo ravni tako težke, kot da je zasnovan za uporabo ojačevalcev, da jih premagate. To preprosto pomeni, da morate porabiti denar, da prenesete te ravni, ker je precej zasnovano tako, včasih boste imeli srečo, da jo boste opravili brez ojačevalcev, vendar za 20 poskusov, poleg tega je energija, tako da morate počakati, da poskusite znova, zaradi česar izgubim zanimanje zanj
Ta igra je v redu, ni mi všeč, kako moraš še naprej igrati igre, da dobiš denar za okrasitev... bistvo, zakaj jo prenesem, je zato, ker obožujem oblikovalske domove...
Odlična igra, vendar jo je težko končno povišati, zato imam 4 ✨
res obožujem igro. različni stili, vse! Edina stvar, ki me moti, je, da postanejo stvari res drage, jaz sem na drugem oddelku (nisem igral veliko), vendar se borim s samo 500 kovanci na raven. malo zvišanje s cenami bo lepo, da igra ne bo dolgočasna. preprosto nočem igrati kot 7 stopenj samo zato, da kupim samo eno stvar in postane dolgočasno. so dnevi, ko niti nočem odpreti igre, želim samo dokončati sobo in ne morem. veliko ljubezni do ekipe
Res zabavno in postaja vse bolj zahtevno, ko se premikate navzgor. Všeč mi je, kako morate opraviti igro, da se premaknete navzgor in dobite $/kovancev za nakup pohištva za oblikovanje najbolj kul/lepih možnosti dekorja. Edini razlog, zakaj nisem dal 5 zvezdic, je, ker je ena ločena igra, ki je na voljo ob vikendih, res frustrirajoča, saj so uganke precej težko in dobiš samo toliko življenj. Če porabite brez zmage, morate počakati 8 ur, da napolnite več potez. Mora biti 20 minut kot primarna igra.
My Home - Design Dreams Thông thường ckc
Všeč mi je.💞
Ta igra mi je tako zelo všeč, vendar jo ocenim s 4/5 zvezdicami, ker je pri 16. stopnji problem, da vedno visi na tej ravni. Sprva sem pomislil, da je to morda moja napaka v telefonu, vendar v telefonu ni veliko prostora za shranjevanje in iger in ni preobremenjen, tako da ne more obesiti. Po 5-kratnem poskusu sem prepričan, da ta težava ni v mojem telefonu. Zato sem ga ocenil samo s 4 zvezdicami. Ali lahko prosim odpravite to težavo. -S spoštovanjem, hvala-
Ta igra je nekoč pomagala ublažiti mojo tesnobo, zdaj pa je le še poslabšala. Prej je stal 90 točk za ponovni poskus in dobili ste 15 dodatnih potez z ojačevalniki, zdaj je samo 5 potez brez ojačevalcev. Nagrade so bile vredne več, zdaj so potrebni dnevi, da se zgradi karkoli uporabnega.
Ko sem prenesel, je deloval, zdaj je kar zmrznil
To je neverjetna igra, a ko prideš tja, kjer moraš okrasiti svojo kuhinjo, ne poznam zapletov
Potrebujete kovance v skladu s slogom čiščenja ravni. ni vedno 400
มายโฮม - ดีไซน์ฝัน ง่ายๆ fzxm
Hide Online - Hunters vs Props ایکشن bqmt
Dobil bi 1 zvezdico, vendar nisem hotel biti nesramen. Bilo bi 5 zvezdic, a mi je v oglasu seveda lagalo. Oglas, ki sem ga dobil, je bil prikazan, da lahko oblikujem sodobno hišo brezplačno, toda ko igraš igro, moraš narediti tisto neumno stvar, ki mi ni všeč (v bistvu simpatija s sladkarijami) za oblikovanje hiše in je tako nadležno, zakaj bi lažeš mi tako? In to ne počnete samo vi, temveč vse aplikacije za oblikovanje doma. Zakaj ne morem oblikovati hiše, ne da bi moral igrati mini igro. Ifykyk
Obožujem to igro, DO, potrebujete 300 gotovine, da dokončate sobo. To je skoraj nemogoče doseči brez dejanskega denarja. bonus sobe se prav tako ne ustvarjajo dovolj pogosto, tako da vam ostane na voljo kup vstopnic, ki jih ne morete več uporabiti, potrebujete denar, da v celoti dokončate sobo. To igro bi uporabnikom bistveno olajšalo, če bi zmanjšali količino kovancev in gotovine, ki jo potrebujete, da bi lahko prostor dejansko dokončali. Na splošno je zabavno igrati!
Res mi je všeč igra. Razlog, zakaj sem dal 3 zvezdice, je zato, ker se tolikokrat dotaknem Cozy Kitchen, da prenesem, vendar ne deluje, preveril sem internetno povezavo, ni težav z njo. Zanima me, zakaj se ne prenaša 🤔 Mi lahko kdo pomaga?
Preveč oglasov! Dobesedno vsakič, ko igram stopnjo, moram gledati oglas. 1 od 3 naprav je priložen oglas. Vsaka zmaga vam prinese 5 dolarjev in omejujejo do te mere, da je prekleto težko prehoditi nekatere ravni, ne da bi plačali 90 dolarjev za dodatne poteze! Plačal sem toliko denarja za drugo igro Zenlife, imenovano "My story", in razvijalci so popolnoma nehali nadgrajevati sobe, igralci so pustili čakati več mesecev, prenehali pa so tudi objavljati na svojih socialnih medijih. Toda ta igra je popolna prevara. Izbrisano!!
Ali je še kdo kupil predmete v trgovini, vendar jih ni dobil, vendar je vzel vaše $$$$$?
Ne. Prenesite to igro. Igral sem že več kot eno leto. Prišlo je do napake, kjer so bile stvari, ki so jih dali, odvzete nazaj, kar sem popolnoma razumel. Vendar so bile v procesu stvari, ki sem jih plačal in imel v zalogi, precej preden so bile napake odpravljene. Videli so številna e-poštna sporočila razvijalcem, vendar brez odgovora. Če vam je všeč, da vam vzamejo denar, ki ste ga porabili, ga vsekakor prenesite, sicer se ostanite daleč stran od te igre.
Kljub temu, da sem uporabljal toliko ojačevalcev, sem bil obtičal na stopnji 83. Nemogoče je dokončati igro z 22 potezami. Zasnovan je tako, da ljudje plačajo za dokončanje ravni. Tako adijo, končal sem s tem. Škoda, ker je bila to res dobra igra in v njej sem užival. S toliko oglasov ste že dovolj zaslužili.
Dobra igra
Dobra igra zaenkrat uživam v igranju.
My Home - Design Dreams פנאי tfkm