Post by lacebilampsa on Feb 28, 2022 19:24:03 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hill Climb Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hill Climb Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tüm hackleri artır ▞▞▞
▞▞▞ Hill Climb Racing 2 2022 version ▞▞▞
Oyun güzel ama oyunu sildim pahalı onu düzeltme çizin araba pahalı olsun ve biz yolsek ve araba çizsek ve oyunu sildim ve arabalar yol aynı kalsa iyi olurdu onu düzeltmein ve indirdim
Oyun güzel ama onu oyundan Sonra reklam veriyor o yüzden oyumu kötü verdim [Gerisi Rastgele] hshhdhdjjdjdjd t5258eti5258etidkgxgixgkcogcgidigdigdgididtisoydyodgodogdgodgodgodgodgodgiigddigdgigdiydidt8t5258eer7wrw7urqrquufasfjkgzkvzgzkxgcbkusfusfursyrarusufsufsufsufsdit7et7etrw6yrasufufsugddigstisitsfuzfizgicigfigstuw7rwidigdodhogdiitsutsustutw7twitegisigsixgxgigxkgxixgigxixgixgiigxugzzufzfzufuzzguigxidy8gis7tst7s7tst7st7stst8dg8dtidt8cy9vu9gu9gyofigdtus7raryafuchovnknlnlnkbhcfzdzraeaetfycgxyfuguft
Oyun güzel ama durmadan yorum yapın geliyo reklam bolu için iyi bir şekilde ve mutlu olmak istiyorum Lütfen.
Oynamayı çok isterdim ama her zaman çevrimdışı ve bunu söylediğinde hiç oynayamazsın ve sinirlerimi bozuyor ve eğer bu düzeltilmezse, onu kaldırıyorum ve herkese söylediğinden emin olmak için bu oyunu indirmek için değil
Çok güzel bir oyun çünkü verilerim bitiyor canım sıkılıyor bu oyunu oynadım gerçekten heyecanlıydım. çok iyi bir oyun
Bu oyunu seviyorum 8 yıldır her iki tepe tırmanışıyla da oynuyorum oyunu seviyorum Bu oyunun ne kadar harika olduğuna dair hiçbir sözüm yok sizi seviyorum çocuklar çalışmaya devam edin eğer mobilde araba oyunları lider panosuna sahip olsaydım zirvemde olurdunuz parmak yumuşacık olsun ve bunu okuyan insanlar iyi günler
İlk oyunu sevmiştim ama bunda çok fazla eklenti var. Birkaç oyundan sonra sildim.
Bu oyun süper.arabalar bir harika.engeller zorlu.ama geliştirmeleri daha iyi olmalı.
Bu oyunu seviyorum ! Çok iyi ve bağımlılık yapıcı Ama benim tek sorunum, hızlanma düğmesinin bazen hata vermesi ve çalışmaması.
arkadaşlarla iyi bir oyun ama düzeltilmesi gereken bazı hatalar var.
Gacha Life Thông thường gxf
İyi oyun. Madeni para toplamak biraz zaman alıyor ama yine de eğlenceli
Fs'nin 1 günden 1 aya kadar oyunda başka bir araba yaparak bu oyunu değiştireceğini düşünmüyorum. 2016-2020'nin en kötüsü 2021'in çöpü
Bu oyunda karşılaştığım problemler araçlarla ilgili şu şekildedir:- i) Yükseltilebilir parçalar sökülebilir olmamalıdır çünkü genellikle oyuncular onu yükseltmek için çok para harcarlar ve çok kolay sökülür. ii) Oyuncuların diğer oyunculara da parça veya para bağışlayabilmesinin bir yolu olmalıdır. Ya da bir ekip garajı olmalı. iii) CC-EV, özel süper dizel, yarış kamyonu, hod rod gibi tüm araçlarda sadece adı roll kafesi olan takla kafesi olmalıdır.
Eğlenceli ama biraz çalışmam gerekiyor, internetim daha iyi olmalı göğüs kısımları çok yavaş. Madeni paraların parça satın alması için çok fazla km, s koşması gerekiyor, yavaş gidiyor. Oyunu öğrenmen gerektiğini biliyorum ama daha hızlı arabalarda daha hızlı öğrenecek, bisikletler, tanklar eğlenceli bir oyun olacak. Daha hızlı inşa edebilmek için ayda 10 dolar almam gerekiyordu, şimdi bir takımda olmasaydım, arabaları inşa etmek bir yıldan fazla sürerdi ve çok oynarım.
game Eklendi çok iyi ama vip almadan game biraz zor hala ne bekliyor indirsene ÖNE çıksın diye rastgele hsjgsgekaiyshjazggsjaisAjjsshaaiaagssosakshsisshsadiysiysjusyyusisyyssisysiauosyaisyaiaaiahhsjsjksjsjksjsjjsjjsjsjaajaakaajssjssjssaksksksjjsjjjsjssjssjssjssjssjssjssksjssjssjssjssjjssjssjssjsjssjsjjksjjsjsjjsjjkssjsjssjsssjsjssjssjssjssjsjssjssjssjssajssjjssjssjsjssjsjsshsshsshssjaajaaisahssajaaksajisajaaujsisaiisiisiiaiiisiaissiaisskskakskkskakksjjksskksksksksskskksskskssksskssksskaskskssksskssksskssk
Hill Climb Racing 2 Motorsport ypm
Hill Climb Racing 2 Yarış gcv
Hill Climb Racing 2 Poygalar uxtq
Gücellemeden sonra bokk gibi
Oyundan çıktıdan sonra tekrar geri girmek için oyunu silip tekrar yükleyip anlatmaktan bahsetmek nedir
Arabalar önünü çok yukarı kaldırıyor
Oyun güzel ama ben pilatinum kwn hep efsanesine geliyor o yol 4 yıldız
Reklamın oyununda serpmişler Türkçe en çok konuşulan 5 dil içindedir dil başında bilmem kaç gelemezlersın Türkçe dil kullanıcı sayıma yapacaksın dilşinize nasıl kullanılır
Sevdim. (Pintrest reklamı sıkıntılı çünkü HC2 uygulamasını kapatmadığım sürece kapanmıyor)
sûrûkleyici macera dolu çok güzel bir oyun
Çok ve gereksiz reklam var
Merhaba arkadaşlar, FingerSoft kullanıcılarını eziyor. Ben her zaman vip abonelik için para ödedim, bu sefer google play puanlarımı krediye çevirdim ve aylık abonelik için kullandım. Ve aboneliğimi oyun içinden değil Google Play sitesinden yeniledim. Aboneliğim hesaba uygulanmadı ve destek aradım. Cevap olarak, e-postama bile cevap vermediler ve hesabımı sebepsiz yere hileli olarak işaretlediler. Bu 7 gün boyunca destek e-postalarına bile cevap vermiyor. Bir şirket için utanç verici. Yaklaşık 2 yıldır VIP aboneliği olan bir müşteri ile böyle bir davranış sergiliyorlar.
Oyun reklamları için şikayet edenlere dicem interneti kapatsin yarış bitince
Harika bir uygulama ama premiumu sevmiyorum çünkü iskelet kafa için efsaneye ulaştığınızda veya bunun gibi şeyler için Premium gerektiriyor ki bu adil değil...
meh.reklamlar aylık ücret olmaması. hayır teşekkürler. arabalar, ilk versiyon kadar eğlenceli değil, sürekli tekerlekler yapar. bir sürü para ödemediğiniz sürece yükseltme yapmak gerçekten uzun zaman alıyor. yine. hayır teşekkürler
1.)Ondaki arabalar çok pahalı formül 90.000 oha artik en oğlu daki 100.000 tl 2.)eskiden elmas arabalardım sonra elmas 2 ulaşamadımm
Berbat değil süper değil orta
oyun güzel
Oyuna girilmiyor habire ........
Her yarıştan sonra hep reklam gösteriliyor oyun zevkimiz, tadımız kaçıyor. Birde reklamı ❌'ya basıyoz play store atıyo bu ne be
Türkçe yapinnnnnnnnnnnnnn bir dili eksik görüyonuznniz 5 olur
Çokbiyi bir oyun çok quzel👍
Tüm satın alınan kupaları satın alınmış ve satın alınan 125 elmas satın alındıktan sonra satın alınan tüm satın alınmış ve satın alınan 125 elmas satın alınmış ve satın alınmış olan tüm satın alınmış ve satın alınmış. Böyle bir gelecekte birdaha iyi oyunu oynayabileceğimi zannetmiyorum ama yinede güzel bir oyun olduğu için 4 yıldız verdim
Görsellik ve oynanış ilk oyunlarda baya gelişmiş oyun yeni deneyim pvp yarışlar ve kullanılabilirin kısa sürede büyük büyük başarı. Kasa kesme zamanları uzun ve pahalı bu yüzden puank harcamak. Oyunu hem tekli hem çok oyuncusunuz. tavsiye ederim ama.
Arabalarımızın en yüksek hıza ulaşabilmesi için HCR 1'deki otoyol gibi daha düz olan bazı haritaların orada olmasını diliyorum. Bunun dışında harika oyun harika işlere devam ediyor
Oyun iyi. Ama telefonum oyun oynama gecikmesini değiştir lütfen gecikmeyi düzeltin.
Zaman Geçirmek için harika bir oyun. dünya kötü diyebilir ama indirince emin olun ki çok güzel bir oyun. Şimdi random: Skdkekdldoepdpdodosodıeıkekedldkdflrldldldldlxlddldldldldkfkdkxkxksmendnxkdoeodlfleldlcksllddlwolceldlckdkdkcoxospsşc
Merhaba Fingersoft. Oyunu Gerçekten Seviyorum Ama Her Kupayı Bitirdiğimde Bana Asla Atlanamayacak Bir Reklam Gösteriyor, Lütfen Bunu Düzeltin
Oyun iyi ama aralar için zor para kzaniyom
Çoğu yönden orijinalden doğrudan bir sürüm düşürme. Aşırı para kazandıran ve daha az adil
Çok fazla reklam var ve telefonumun çökmesine ve oyunun kapanmasına neden oluyor Düzeltin lütfen
Kupa oyunu modu, yeni şeylerin kilidini nasıl açacağınızdır. İlk başta, çok kolay, ancak bir noktada zorluk aniden artıyor ve devam etmeyi neredeyse imkansız hale getiriyor. Yapay zeka sürücüleri açıkça hile yaptığı için eğlenceli bile değil. Arabaları o kadar hızlı ki, AI ölmedikçe (mükemmel sürseniz bile) kazanmak imkansız. Bu eğlenceli değil ve muhtemelen arabalarınızı daha hızlı yükseltmek için gerçek para harcamanızı sağlamanın bir yolu.
Bu insanlar teknik desteğe olan inancımı tazeledi! Bu oyunu seviyorum ve iki oyuncu profilim var ve ikisini de geri yükleyebildiler. Tekrar teşekkürler HCR2 ekibi... Bu oyunu seviyorum 💗
Abi oyun çok güzel ama bir süre sonra can sıkıyor