Post by lacebilampsa on Feb 28, 2022 19:01:13 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Metal Soldiers 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Metal Soldiers 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšujú tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Metal Soldiers 2 2022 version ▞▞▞
Metal Soldiers 2 Экшен wlk
Chyby. Zasiahnutý šéfom úrovne 50
Dal som 2 hviezdičky len preto, že som úplne naštvaný, minul som 10 $ na aplikáciu, hovorí sa, že pokrok bol uložený hraním hier a ja som do hry zamilovaný, pravdepodobne míňam viac, ale už sú to asi 2 týždne, čo aplikácia prestala fungovať a všetko moje ostatné aplikácie fungujú, takže to musí byť aplikácia, ktorú som vymazal a znova stiahol, nič sa neuložilo ahoj 10 $, ak nemôžem získať svoj pokrok späť, skončil som s touto aplikáciou
je to veľmi pekná hra a jeho postavy sú veľmi zábavné, grafika je pekná, toto ovládanie je skutočné
Veľmi pekná hra, ale posledný level nie je možné dokončiť
páčiť a nenávidieť
hej môj problém bol pre misiu 36 nie 34 ...prosím vyriešte to...zaseklo sa to tam
S nedávnymi aktualizáciami bolo veľmi ťažké vyčistiť fázy, ťažké ako peklo; pokazil dobrú hru.
je to úžasná hra, milujem grafiku na niekoľkých fázach
FIFA Football Sport vbvg
Táto hra ma veľmi zaujala a baví ma
prosím urobte to kompatibilné s mojou galaxiou s9. posielať vám toľko žiadostí o opravu. začne sa načítavať a po chvíli spadne. pls poradte
Nemám potuchy, že som starší, takže väčšina z tvojich prieskumov neviem
Hra je naozaj pekná. Ovládanie ako aj grafika sú úžasné. Tešíme sa na ďalšiu aktualizáciu. Jedna z najlepších hier vôbec.
Táto hra sa ukladá do vyrovnávacej pamäte ako fಠωಠ
Cutin n vgasz ew d 32
veľmi zlá grafika a ovládanie..
Veľa zaostáva, takže je odinštalovaný. Nesťahujte ho. Stráta času
je to veľmi dobrá hra, ale keď sa dostanem na úroveň 36, zastaví sa a obrazovka sa nepohne ďalej a čas je preč. niekedy tiež nefungujú tlačidlá. nové aktualizácie sú dobré na niektorých veľmi náročných úrovniach
Je to veľmi dobrá hra, ale misie sú príliš krátke na to, aby boli napínavé
Mohlo by to byť lepšie, príliš veľa reklám
hra je zaseknutá na úrovni 33, láskavo odstráňte chyby
Keď dokončíš level 30 tak už ide päť špičkových levelov a ja som na 3 level a nemôžem urobiť 3 level lebo ma to tam nechce pustiť prosím opravte to
Mb hra je pekná, ale nemôžem si užiť reklamu.
Po 90-tke žiadna etapa nie je dobrá, takže vám dávam 3 hviezdičky
je to veľmi zlá hra, hral som ju a nefunguje a v telefóne mám 24 GB RAM, neinštalujte ju, prosím, bábiky jej dali päť hviezdičiek, nehrajú dobré hry, je to strata času
Metal Soldiers 2 Darbības spēles jegw
Hrám to každý deň aspoň hodinu, je to také uspokojivé. Veľká vďaka vývojárom tejto hry.. Ďakujem.
Metal Soldiers 2 कार्रवाई sef
Milujem túto hru. Je to skvelý spôsob, ako tráviť čas a baviť sa. Mal som problém so svojím účtom a vývojári ho opravili a dostali späť všetkých hráčov, peniaze a nákupy. Odporúčam!
Dobrá hra, ale zahrnuté úrovne by mali byť jednoduché a na prežitie je potrebná väčšia efektivita
Fantastická hra, ale vzniká problém, keď hrám raz, aby som mohol hrať znova, mal by som počkať na opätovné načítanie a príliš veľa načítania a dokončil som 16 úrovní, ale ukazuje sa, že by som mal hrať znova od úrovne 1
nie dobré ...hahhaha vojak nikdy nezomrel ako odpad. .,,😢
Ok, ospravedlňujem sa...toto je moja emócia pri hraní hier prepáč😓
Dostal som sa na úroveň 30. Ale stále mrzne. Ive Reset My Phone. Preinštalované. Aktuálny . Opravte svoju chybu!
Načítanie a spustenie hry trvá dlhšie, hra je pomalá
Veľmi pekná a hra je veľmi dobrá
pekná dobrá hra
hra je to skvela..ale v 30ke je prilis tazke vyhrať bossa..rob pre to nieco 😅
Najlepšia hra, akú som kedy hral, všetky dnešné hry sú také ťažké a graficky náročné, takže táto je sladká púšť po ťažkom jedle
Toto je dobrá hra