(iOS) Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon hileler sonsuz puan
Feb 28, 2022 18:54:55 GMT 7
Post by lacebilampsa on Feb 28, 2022 18:54:55 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sonsuz puan ▞▞▞
▞▞▞ Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon 2022 version ▞▞▞
Bu iyi bir şey sabrınız varsa oyunu tek seferde bitiremezsiniz zor ama yapılabilir ve içerik her seferinde değişir farklı seçenekler seçtiğinizde her zaman değil ama oluyor, karakterler iyi ve grafikler kötü değil ve hikaye de güzel, eğlenceli ve bağımlılık yapıcısını tamamlamak için çok fazla zaman almıyor
Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon Aksiyon ait
ilerlememi başka bir telefondan yeni telefonuma kaydedemiyorum. bulut sistemi berbat. 2 dolarlık sırt çantasını almaya bile razıydım ama yukarıda bahsettiğim gibi almamaya karar verdim. bir google play connect'e sahip olmanız veya bulutu yükseltmeniz gerekir. Oyunun tek bir parçasını gerçekten çok seviyorum, bu yüzden lütfen.
çok çok iyi kötü oyun
sonunda bitiş işareti ile iyi bir oyun
çok güzel bi proje yapmışlar
Oyun güzel fakat ekran çözünürlüğü optimize edilmemiş(oyun ekranı tam oturmuyor..mi 9t pro kullanıyorum)
Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon ઍક્શન uqq
BURUK AKÜ INGIN İADE
Çok güzel oyunla oynanışıyla parasına deyen bir oyun
Bu oyun wali
harika yukarıdan aşağıya hayatta kalma oyunu
gerçekten iyi ve maceralı bir oyun ve sadece daha fazla seviye olması gerekiyor
biraz iyi oyun....
Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon Akcijske igre jgih
Tamam!
paramın iadesini istiyorum
Oyun Harika ama savunması yok... Zombileri uzaklaştıran bir "tekme at" düğmesi veya kahramanı ve hatta yoldaşı korumaya yardımcı olmak için "engelle" düğmesini önerebilir miyim? Patronun önümde gelmesiyle köşeye sıkıştım, hareket edecek çok az yer var, kendimi çok savunmasız hissediyorum çünkü önümdeki o koca şişman patronun tek yolu tıkamasına engel olamıyorum. Lütfen beyler bu düğmeyi koymayı düşünün. Oyunu seviyorum.
valla ben oyunu yüzde 70 bitirmiştim sanırım
Çok eğlenceli
Bu oyunu gerçekten çok seviyorum. Çok Oyunculu bir sistem mi kuracaksınız? Arkadaşlarla birlikte oynamanın çok eğlenceli olacağını düşünüyorum.
En iyi oyun
Güzel👍👍👍👍👍👍
Oyunu oynayamıyorum çünkü her oynamaya çalıştığımda çöküyor
Kendime meydan okuyor ve harika bir oyun
Benim için tek sorun çeviri, bazen hikaye ve karakter bilgilerini biraz kafa karıştırıcı hale getirdi, ancak oyunun kendisi süper eğlenceli, zaten "Ben Efsaneyim" oyununu oynadım ikinci günde bitiyor (3 saat) yani bu kadar bir şey.
iyi hikaye
keşke ölebilsem
Küçük bir bayan çevirisini seviyorum ama hoşuma gitti. çok oyunculu eklemenizi öneririm
Lütfen hataları düzeltin, kilitlendi ve gecikti
oyun güzel ve zor hatalar
Buluta kaydedilen ilerleme geri yüklenemiyor
Bu oyun oynadığınız serbest atıştan daha iyidir ve bu oyunun tadını çıkarın
çok aksaklık
Bağımlılık yapıcı!
Bu oyunun çok fazla potansiyeli var. çok değerli ve stil ve sanat sadece olağanüstü. lütfen güncellemeye devam edin ve bu nadir cevherin 10/10'unu boşa harcamayın
Oynanışı sevdi. Tek dezavantajı, "tanımsız" görünen metindir ve çok fazla malzeme ve eşya toplayamazsınız. Geliştiricilerin haritanın bazı bölümlerini yağmalama için erişilebilir hale getirebileceğini ve metinleri düzeltebileceğini umuyordum.
nefret et
Pro Ver neden Ücretsiz Ver ile aynı Ama Bu oyun çok iyi ama daha fazla oynanışa sahip olmalı
KENDALL & KYLIE Avontuur zkks
Çok fazla potansiyel var ama siz kendiniz tam olarak getirmemeye karar verdiniz... tekrarlayan, aşırı eziyet, her şey elde edilemez.şarj olmadan, hantal kontroller, yanlış dilbilgisi, genel sıkıcı. Bir yıldızı daha geri alıyorum. Dürüst olmayı gerçekten hak etmedin.
Bu uygulamayı beğenemiyorum çünkü yanlışlıkla bu uygulamayı satın alıyorum ve nedenini iade edemiyorum
yaş kısıtlaması
Oyun grafikleri çok kötü ve Türkçe dil yok
👍👍👍👍👇💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💞 👍👍☝👍👍👍👍👍👍👍
iyi ama adamın zanaat evleri gibi eklemesini sağlayın