Post by lacebilampsa on Feb 28, 2022 18:51:42 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Craze: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Craze: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови повећавају новчиће ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Craze: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Страшно. Успео сам до сада у игри и онда је изгубио сав мој напредак! Невероватно! Уреди: одговор је био од техничке подршке која је рекла да нисам имао среће ако га не повежем са својим Фацебоок-ом или великим рачуном за рибу. Свака друга игра коју сам играо памти мој напредак без потребе да се региструјем. Па, има доста других игара за кување.
То је забавна игра, али ја сам у тренутку када се чини да по дизајну не можете проћи ниво без трошења кашика (ака новац ако га немате). Пробао сам ниво неколико пута и сваки пут добио 13/16. Потрошене кашике и стигле до 15/16. Само сам се насмејао и одустао. Некако јефтина тактика. Да није било ове очигледне тактике хватања новца, дао бих овоме 5 звездица. Али желим да упозорим друге.
Напумпан за разочарање... Тако да сам буквално играо ову игру сваки дан недељама! Им хоокед! Управо сам стигао до 4. света и сада је немогуће проћи нивое (осим ако не трошите новац, наравно, који ЈА ИМАМ! уф). Буквално толико немогуће да забаве више нема. То је само стресно досадно, где је некада било моје ослобађање од стреса након дугог дана.. претпостављам да ћу деинсталирати и прећи на следећи!! Било је забавно док је трајало! ✌
Волео сам да играм ову игру, сада одједном поквари, не учитава се. Избрисао сам и поново додао, али ништа не ради.
Ова игра почиње да ме нервира до ђавола и наставља да се смрзава и гаси... можете ли да решите овај проблем 😤
Ектра игрица
Tasty Cooking 1.8 Preuzmite APK datoteku za Android | Aptoide
Прилично лепа игра. Добијање бесконачних живота понекад ствара више непријатности јер га аутоматски добијате. Такође, прилично много нивоа у неким градовима је јасно дизајнирано да их је немогуће очистити без употребе појачања. То је јефтино као пакао, и очигледније када не можете да очистите те нивое у било ком тренутку без појачања. А алгоритми додатних смена мање-више ће вас усмерити на те нивое за дневну мисију, подстичући вас да трошите више и очигледно за тај додатни новац.
Заиста добра игра! Понекад је потребно мало времена да се напредује. Нарочито ако немате довољно појачања, али можете доћи до тога на крају. Мислим да је 30 минута чекања на живот мало много.. Било би много боље да се ово мало скрати. Знам да понекад добијате неограничено играње, али ја увек добијем ове када немам 30 минута или сат времена! Лол.
Ова игра је некада била забавна (био сам страствени играч ГОДИНАМА), а сада су као и сви остали. Све о (вашем) новцу! Стигао сам до Њу Орлеанса, и пре НАЈМАЊЕ два града, дошло је до тачке да не побеђујете без појачивача и/или трошења новца! #Излазим
Arcadium Classic Arcade Space Shooter 1.0.38 Modni dijamanti
веома заразан, стигао до нивоа Париза 35 део 3 и не могу да га победим ни за шта, добићу 3 новчића од циља и изгубићу. Победио сам нивое после ње, али не могу даље у овој игри док не прођем овај. веома фрустрирајуће, такође бити заглављен на истом нивоу 2 недеље! Хтео сам да дам 5 звездица, али нећу. вероватно ће деинсталирати.
Ажурирано је ужасно 😕😢😞 Не могу да играм и даље замрзавам игру. Плус је премали... Не свиђа ми се.
Cooking Craze: Restaurant Game อาร์เคด zza
Истина! Нови интерфејс је срање!!! Ово је најгоре ажурирање икада. Не желим више да се враћам и играм 😑😑😑 Не можете на први поглед рећи шта је циљ на нивоу, трака задатака је тако збуњујућа!!! Изгубићете много играча ако ово не поправите
хммм је уживао у игри, коју сам случајно преузео да бих добио драгуље за другу игру. Али данас пише да се ажурира, али нема доступних ажурирања. Деинсталирао сам, поново инсталирао и изгубио напредак у игри. Ово није било решење за игру која тражи да се ажурира. И даље жели да ажурира игру. 😖
... .worldplaces.me/restaurants-in-ocho-rios/23974973-miss-t-s-kitchen.html ... jamaica.worldplaces.me/places-in-kingston/25776782-candy-craze.html
vua phòng thủ tháp Chiến thuật fzpv
У једном тренутку се замрзне, али је занимљива игра кувања. Ажурирања су чак и више од преузимања игре. управо сам га ажурирао, али сам морао да избришем неке апликације. У овом тренутку ћу бити приморан да избришем ову игру да бих направио простор за друге апликације 😩 ово ми заиста измиче контроли. Ажурирања су превише. Уморио сам се.
Некада су волели да играју ову игру на дневној бази, али су променили дневне бесплатне поклоне и не можете да добијете бесплатан живот гледајући додатак, комбиновани нивои су учинили игру досадном јер су потребни дани да се пређе нивое осим ако не купите појачања, а чак и тада то не функционише увек! Ови нивои користе ваше животе за неколико минута и онда морате чекати годинама да добијете нови живот. Тако да је доста играња истог нивоа изнова и изнова само да би игра трајала неколико минута. Треба да проверите продавницу апликација за нову игру кувања!
7.xml - Nepal - WorldPlaces
Моја игра неће играти! Све сам пробао! Уживао сам у овој игри годинама и није имао проблема до ове године. Имао сам помоћ раније, али сада не могу да уђем у игру да тражим помоћ. Волим игру када ради, али губим стрпљење. управо је провео још два сата покушавајући да поново инсталира, а то неће ни учинити! Одустајем!!!!!
Играм ову игру неколико година и потрошио сам много свог правог новца на ову игру. А нови интерфејс је апсолутно УГОДАН!!! МОЛИМ ВАС промените то назад!!! Обожавам да играм ову игру, али начин на који сада изгледа може бити проблем.. Једва да видим нешто јер је сада тако мала!! Само га вратите, молим вас. Начин на који је био раније био је бољи од свих осталих апликација. Ако га не вратиш, онда ћу само узети свој новац на другом месту. Требало би да слушате шта ваши играчи желе!!
Одлицна игрица.
9. септембар 2021. – Хвала вам на помоћи, Цоокинг Цразе се вратио! Међутим, шта сте му, за име света, урадили? Зашто је све тако мало? Тако узбудљиво и у исто време опуштајуће. 4. септембар 2021. - Не могу више да играм своју омиљену игру, због искачућег прозора са натписом - Грешка при преузимању! 5. септембар 2021. – Још увек не могу да играм своју омиљену игру због искачућег прозора са натписом – Грешка при преузимању.
Волим ову апликацију, али бих волео да могу да ураде нешто у вези са брзином учитавања и на иОС уређајима и на Андроид уређајима. Захтевање живота на обе платформе је ужасно споро. Али, осим тога, волим Цоокинг Цразе. Надам се да ће тим учинити нешто да побољша квалитет игре на Андроид уређајима. Како то може бити избор уредника када се све време замрзава на Андроид картици (Самсунг Таб С4)?
Мало је тешко, али стварно је стварно стварно забавно, требало би да играте ову игру, није губљење времена Волим све боје, молим вас, направите више игара за кување Волим игре које могу да кувам
Добио сам нови телефон и сада се игра неће отворити.
било би боље да не морате имати Фејсбук да бисте обављали свакодневне задатке итд.
здраво исто као и обично не могу да играм ову игру..када покренем игру и отворим игра се замрзава и неко време се испоставља да се одјављујем на почетну страницу....поправите то, пропустила сам да играм ову игру😥 😥😥😥
То је забавна игра, понекад може бити лагана, а на другима прилично фрустрирајуће изазовна. Плус пуно бонус нивоа и заиста никад нема краја. Нема огласа или плаћања осим ако не желите бонус новчиће или било шта друго. ЕДИТ: Горе наведено је и даље тачно, али постаје превише тешко. Мислим да се залажу за продају у игри па је немогуће победити. такође бих волео да могу да бирам коју земљу ћу следеће отворити. Још три сам од завршетка грчке, али ћу деинсталирати. бу, могло је бити тако добро.
Даћу му 3 јер сам веома уживао у игрици. међутим, немогуће је победити неке нивое без појачања. које захтевају кашике, које захтевају куповину јер не можете добити довољно одједном од нивоа. Избрисати ћу игру. Потрошио сам много новца и нивои захтевају све више и више што више места идете. треба да олакшају набавку кашика без потребе за куповином. па осим ако не желите да купујете и купујете и купујете кашике, узмите пропусницу.
요리 중독: 레스토랑 게임 아케이드 enaq
Стално пада. Морао сам деинсталирати
То је немогуће. На временским нивоима купци су ЈАКО нестрпљиви. И неће ме пустити на ниво пикника иако сам га играо раније. такође је све СООООООО скупо
Волим саму игру. За сада нема реклама. Што је сјајно, али је потребно мало предуго да се напуни да би прешао на следећи ниво. Такође оно што заиста волим у овој игри је то што не морате да проводите толико времена у једном ресторану. Има 10 нивоа за један ресторан. Не знам за друге, али мени врло лако досади и да проведем 30 и више нивоа у једном ресторану. Само ми не иде. Хвала пуно за ову игру!!
Ово је одлична игра за пролаз времена и дефинитивно има изазове тако да не чини игру досадном. Једина ствар коју бих ценио је ако се новчићи које освојите на претходним локацијама могу пренети. Срање је што морате почети са нуле сваки пут када одете на нову локацију.
Одлично
Апсолутно болна за играње, сама игра је добра али се стално замрзава, ресетује и излази из апликације, једини начин да се игра је у режиму рада у авиону, преузимање следећег нивоа захтева око 20 покушаја, клоните се тога
Екстра
Уживам играјући ову игру. Међутим, када дођете у Африку, изузетно је тешко. Близу немогућег. У овом тренутку радим само дневне изазове. Такође, више не можете купити кашике. То је била велика помоћ која више није доступна.
Сјајна забава. Захтева врхунску координацију око-рука. волите игру, али је прожета грешкама и грешкама. Звук не ради, искључује се при отварању. Само треба да се надогради и поправи што пре.
На почетку сам толико волео ову игру да је то био мој дневни тоник. Како сам напредовао даље, нивои са љутом паприком онемогућавају да идем напред и заглавим као заувек
Волела сам ову игру, али сада се руши. Мислим да ћу деинсталирати.
Много је тешко; или вам је понестало времена или нисте добили довољно купаца. И желе да се више пута враћате на исти ниво како бисте напредовали! понекад морате да надоградите своје зачине, храну и изворе кувања да бисте прошли ниво, али су вам потребни новчићи; а начин да добијете новчиће је да прођете ниво! изазива да се понекад љутим. Вероватно се стално враћам да играм да бих могао да се искупим побеђујући нивое.
Уживам у овој игри много. нивои су забавни и промена ресторана је узбудљива. Дошао сам до тачке да имам све откључано у мојим ресторанима, али још увек не испуњавам циљ профита. Немогуће је победити одређене нивое без коришћења/куповине плавих кашика. Играо сам безброј додатних смена да уштедим и откључам све само да бих и даље био заглављен. Због тога, игра се осећа као систем плаћања за победу.
Веома забавна игра, понекад је веома изазовна, али је тако забавна! Препоручујем ову игру свим људима, али постоји једна ствар која ми се не свиђа у овој игрици, не свиђа ми се како постоје животи који имају ограничено време за играње игре. Али игра је и даље заиста забавна и препоручујем ову игру свим људима. Ако неко поправи ствар са животима онда ћу ову игру оценити са 5 звездица.
Сјајна забава. Сјајна графика и разноликост. Дао сам три а не четири звездице јер је досадно како када завршиш град не можеш ништа да урадиш са 'новцем' који зарадиш у сменама. Требало би да будете у могућности да га користите за куповину кашика, слаткиша или других додатака јер је бесмислено добијање свих $$ који само стоје тамо. А ажурирања су БОЛНА! Пречесто и увек тајм-аут
ColorGame Entertainment - Почетна страница - Facebook
Ово би била добра утакмица, али толико ствари је остало отворено. Ваша средства која зарадите требало би да иду са вама у следећу земљу у којој сте зарадили тај новац. Додатна помоћ је тешко зарадити и није довољна. Додатни камион за храну је једноставно непобедив и губљење времена за тако малу награду.
па, био сам прилично задовољан игром и то ми је била омиљена игра на телефону... али сам управо изгубио сав свој напредак и нисам сигуран зашто. Био сам на нивоу 65. Кликнуо сам на апликацију и цела игра се поново покренула на ниво један... Претпостављам да нема начина да вратим напредак који сам направио. Ако могу, свакако ћу ставити 5 звездица уместо 2.
Cooking Craze: Restaurant Game آرکید kvg
Игра је била одлична све док је нисте уништили убацивањем реклама које се такође појављују током игре.
Волим ову игру, толико сам зависник од ове игре, али, мој једини проблем је што увек морате да преузмете свет или продавнице које заузимају више од 1000 МБ